Bang ve dvou hráčích

Už jste někdy čelili problému, kdy všichni hráči vám odešli a přesto jste zůstali dva s neukojitelně dychtivou chutí po partičce karetní hry Bang!? Zde můžete nalézt řešení.

 

Popíšu 3 hry, které byly kupodivu celkem vyvážené a neméně zábavné.

Kdo je kdo vs šerif Bud Kulometčík.

Dva bandité a jedna karta Vice se zamíchají mezi 2 hrající hráče – takže hráči na začátku neví jestli jsou oba proti šerifovi nebo jsou proti sobě. Šerif je pasivní postavou, před začátkem Šerifovy fáze 1, je na všechny (krom šerifa) zahrán kulomet. Šerif je Bud spencer – tzn nemůže zahrát kartu vedle, ale má 10 životů, začíná s 5 kartami v ruce (odhalené) bere 2 karty na začátku tahu. Ve svém tahu nehraje žadné karty.

Živý hráč jednou za svůj tah může určit jednu kartu, kterou šerif zahraje a jak. Živý hráči mají 3 postavy a vybírají si z 6 postav. Počet životů je největší možný (z postav).

Hraje se se všemi rozšířeními (kromě Eldoráda). Eldorádo spálit.

Bandití nora vs šerif Bud Kulometčík

Vše je stejně jako v předchozí verzi. Oba hráči jsou však bandité a hrají spolu proti šerifovi. Šerif dobírá navíc v každém kole 5 karet, pořád nemůže zahrát kartu vedle. Za šerifa hrají hráči v opravdovém Šerifově zájmu. Šerif nemá omezený počet karet v ruce.

Suzy LaCokoliv vs šerif Bud Vedle Pivinson

Dva bandité mají automaticky postavu Suzy LaFayette + 1 další postavu (vybírají ze 3). Šerif je opět pasiv, avšak s postavou Bud Spencera (10životů celkem), který může hrát kartu vedle. Při zahrání piva se navíc šerifovy doplňuje 5 životů. Šerif má omezený počet karet v ruce. Hráči opět rozhodují za šerifa jakoby byl aktiv tak jak by hráli oni (v opravdovém Šerifově zájmu)

 

Hráli jsme všechny 3 varianty dvakrát, a bylo to celkem balanced, a sranda. Hlavně ze všemi rozšířeními (Dostavník, FistFull, Pravé poledne, Město duchů)

Příspěvek byl publikován v rubrice bang, game se štítky , a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *